Je kent iemand die gaat trouwen en wilt het liefst met een zo mooi mogelijk cadeau aankomen waarmee ze kunnen uitkijken naar de bruiloft. Waar denk je dan aan? Ga je voor iets groots of voor iets kleins? Als weddingplanners weten wij met onze ervaring inmiddels wel waar je een bruid blij maakt. In deze blog vind je onze 5 cadeautips voor jouw vriendin, zus of moeder!

1. Wij Gaan Trouwen – De Scheurkalender 

Het eerste cadeau tip voor de aanstaande bruid is de scheurkalender waarmee je kan aftellen naar de grote dag. Een aftelkalender boordevol trouwinspiratie, organisatietips, mooie quotes, fotografie en diverse relatie opdrachten. 

Precies wat je nodig hebt in de voorbereiding op je bruiloft. Met de Wij gaan Trouwen - de scheurkalender tel je in 365 dagen af naar jullie trouwdag en wordt je volledig meegenomen in het proces van organiseren. Wat moet je wanneer regelen? En waar moet je nog meer aan denken? Wat zijn out-of-the box ideeën voor bijvoorbeeld de gastenbedankjes? 

De kalender zal je daarnaast inspireren met mooie quotes en gedichtjes en helpt je om nog meer stil te staan bij hoe bijzonder liefde is. Kortom, de Wij gaan Trouwen kalender is de rode draad in aanloop naar de dag toe.

Op deze manier kan je vriendin of zus extra genieten van wat er komen gaat. Je kunt 365 dagen voor de dag beginnen met scheuren, of natuurlijk later in het proces. Dan dienen de vorige pagina’s als dubbelcheck van alles wat je geregeld hebt.

Bestel je scheurkalender op: Wij gaan Trouwen (wij-gaantrouwen.nl)

2. Een beautybehandeling

De weken voor een bruiloft kunnen best als stressvol worden ervaren. Veel dingen moeten geregeld worden.. Kortom vaak een hectische periode, waarin je juist nog een beetje beter voor jezelf mag zorgen. Of jij dus voor haar mag zorgen, met dit cadeau!

Leg de aanstaande bruid even lekker in de watten en doe haar een beautybehandeling cadeau. Nog leuker om dit samen te doen! Zo kun je er bijvoorbeeld ook een wellness dagje van maken of boek samen een behandeling bij de lokale beautysalon.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een beautybehandeling denk aan:

  • Een dagje wellness;
  • Een gezichtsbehandeling
  • Een massage om de spieren helemaal te laten ontspannen;
  • (Bruid)nagels laten doen.

 Een paar leuke salons waar je terecht kan voor een behandeling zijn:

LOOKYOU Doetinchem - Huidverbetering en bruidsmake-up

Welkom - Schoonheidssalon Beautycol Twello

3. Bijpassende sieraden

De derde cadeautip voor de aanstaande bruid zijn sieraden. Sieraden maken de look van een bruid helemaal af! Plus, hoe leuk is het als deze ook nog eens matchen met haar jurk. Daarnaast kan ze de sieraden nog langer blijven dragen. Kortom, een ideaal cadeau!

Een trouwjurk is natuurlijk de eye-catcher. Maar laten we de sieraden niet vergeten (wat vaak wel gebeurt)! Zo’n jurk is al duur genoeg, dus meestal blijven de sieraden erbij. Wat zonde is, want bij veel looks maken de oorbellen het helemaal af.

Houd bij het kopen van de sieraden wel rekening met de keuze van de jurk, want niet alles past bij elkaar. Zorg er dus voor dat je weet in wat voor soort jurk de bruid wilt trouwen. Weet je dit niet? Probeer een beetje te vissen naar de smaak van de bruid ;) Dat weet je in ieder geval dat je goed zit. Ga je mee de jurk uitzoeken met de bruid? Een bruidswinkel heeft vaak ook mooie sieraden. Je kan dan samen met de bruid het cadeau uitzoeken!

Een leuke tip waar je, je trouwringen naar eigen smaak kan maken:

Sieraden atelier Willem Tredgett in Groningen. 

4. Gepersonaliseerd fotoboek

De vierde cadeautip voor de aanstaande bruid is een gepersonaliseerde fotoboek. Breng foto's tot leven! Een fotoboek met alle mooie herinneringen die de aanstaande bruid heeft meegemaakt (met jou). Het bladeren door een fotoboek zorgt voor een blij gevoel. Alle herinneringen zijn op één plek en zullen daarvoor altijd blijven. Door te trouwen begint de bruid een nieuw hoofdstuk. De perfecte timing om het oude hoofdstuk af te sluiten middel een fotoboek.

5. Een planner

We weten nu allemaal wel dat het plannen van een bruiloft niet over 1 dag zal gaan. Daarom moet er gepland worden, een hoop gepland worden. Geef de bruid daarom een planner. Hier kan ze alles duidelijk opschrijven en dit zorgt ook voor een stukje rust. Maak bijvoorbeeld al een checklist waar ze rekening mee moeten houden en eventueel wat leuke ideetjes om te noteren. Een ideaal cadeau om te geven aan de aanstaande bruid. 

 

Deel