Sla over

Leveringsvoorwaarden & retouren

Bestellen

De webshop staat altijd open en je kunt de scheurkalender dag en nacht bestellen. De scheurkalender is altijd op voorraad, tenzij anders aangegeven in de webshop.

Lukt het bestellen niet of heb je andere vragen? Je kan mailen op info@wij-gaantrouwen.nl bellen op 06-3086872 of het contactformulier invullen. 

 

Betalen

In de webshop kan je betalen met de volgende betaalmogelijkheden:

IDEAL, Apple Pay, Bancontact, Google Pay, MasterCard, Visa, Maestro, American Express, Shop Pay

 

Verzenden & ontvangen

De levertijd van de scheurkalender is 2 tot 4 werkdagen.

Bestel je de scheurkalender op werkdagen voor 15:00 uur? Dan wordt deze dezelfde werkdag of de dag erna nog verzonden. Bestellingen die geplaatst worden op vrijdag na 15:00 of in het weekend worden op maandag verzonden en op dinsdag geleverd.  

De gemiddelde levertijd voor Nederland is 2 - 4 werkdagen. Voor België, en ook naar Vlieland en Terschelling, geldt een levertijd van een extra werkdag. 

De exacte levertijd is afhankelijk van de normale dienstverlening van de vervoerder. 

We verzenden naar Nederland en België via het netwerk van PostNL. De scheurkalender past in de brievenbus. De scheurkalender wordt dus altijd geleverd, ongeacht of je op dat moment thuis bent of niet. Ideaal toch? 

 

Retour / herroepingsrecht

Heb je de scheurkalender besteld of gekregen maar voldoet deze niet aan je wensen of heb je hem toevallig dubbel gekregen? Dan kan je de scheurkalender binnen 14 dagen na aankoop retour sturen in de originele folieverpakking naar het adres onder aan deze pagina vermeld. 

We kunnen de retourzending alleen verwerken wanneer de scheurkalender nog in de originele folieverpakking zit. Mocht deze ontbreken of kapot zijn, dan kunnen we de kalender helaas niet aannemen. Het geld zullen we 14 dagen na ontvangst van de retourzending terugstorten op de rekening waarmee betaald is. 

De verzendkosten voor de retourzending is voor eigen rekening. Deze zullen tussen de €3,- en €4,- bedragen, afhankelijk van de gekozen vervoerder. 

Adres:

Wij gaan Trouwen
Kastanjelaan 2
9741 CP Groningen

 

 

Gratis verzending

De scheurkalender wordt binnen Nederland gratis verzonden.

Bestel nu

Bestel nu en ontvang de scheurkalender binnen 2 tot 4 werkdagen thuis.

Begin met scheuren

Je kunt op elk gewenst moment starten met de scheurkalender