Sla over

Het Idee

Een bezoek aan het toilet, het moment dat je je keuken binnenloopt of in bed, wanneer je 's ochtends wakker wordt... Allemaal momenten voor jezelf: tijd om na te denken, geïnspireerd te raken en te broeden op ideeën. Hét moment om je bruiloft vorm te geven! 

Wij (Eline en Willeke) zijn er dol op! Scheurkalenders. Geprikkeld worden met een mooie boodschap, beeld of gedachte. Zo kregen ook wij een tof idee: ''Hoe leuk zou het zijn om een scheurkalender te maken voor bruidsparen''? En zie hier het resultaat: Wij Gaan Trouwen - De Scheurkalender!

Aftellen naar jouw bruiloftsdag

Van verloven tot bruiloft

De meeste verloofden zijn gemiddeld een jaar bezig met het organiseren, plannen en vormgeven van hun bruiloft. Een behoorlijk, maar ontzettend leuk traject, wat begint vanaf het moment dat je verloofd bent. 

Wij gaan trouwen - De Scheurkalender is een mooie aanvulling op dit traject. Deze scheurkalender voor verloofden neemt je mee in de aanloop naar jullie bruiloftsdag toe. Zo hebben wij als weddingplanners & stylisten al onze ervaringen, ideeën, tips en die van andere Nederlandse Trouwleveranciers gebundeld. Als resultaat krijg je 365 dagen organisatietips, inspiratie, quotes, foto's, vragen en relatieopdrachten en -inzichten.

Naast dat Wij gaan trouwen - De Scheurkalender je voorbereid op jullie trouwdag, bevat de kalender ook onderwerpen om aan jezelf en je relatie te werken. Want wat betekent het eigenlijk voor jullie om te trouwen? Mat maakt de ander the one? En wat kan er anders en misschien beter in jullie relatie? Je komt erachter tijdens het aftellen naar je bruiloft met deze kalender!

Wij zien een bruiloft als bekroning van jullie relatie: een feest in de naam der Liefde. Maar waar het uiteindelijk allemaal om draait is de liefde zelf. Liefde voor jezelf, liefde voor de ander, liefde voor elkaar. Een prachtig proces wat continue aandacht verdient.

Wij geloven dat, door hier bewust van te zijn en de Liefde aandacht te geven, jullie de weg naar een happily ever after zullen vinden. Met deze scheurkalender voor bruidsparen helpen we jullie graag op weg!

Proost op de bruiloftsvoorbereiding!

Liefde is delen

Wij zijn Eline en Willeke. De bedenkers & makers van de Wij Gaan Trouwen - de Scheurkalender. We werken als Weddingplanner & Stylist en verzorgen vanuit Thuis Trouwen de mooiste bruiloften op thuislocaties.

Vanuit onze werkervaring weten we als geen ander wat er komt kijken bij het organiseren en vormgeven van een bruiloft. In deze scheurkalender delen we met liefde onze kennis, tips en inzichten om jullie te inspireren en begeleiden in de aanloop naar jullie bruiloft en toekomst toe.


Want de voorpret op een bruiloft en de relatie in het algemeen, zijn net zo belangrijk als de bruiloft zelf!

Laat je inspireren óf verras een ander met dit fantastische verlovingscadeau.

Bestel nu

Gratis verzending

De scheurkalender wordt binnen Nederland gratis verzonden.

Bestel nu

Bestel nu en ontvang de scheurkalender binnen 2 tot 4 werkdagen thuis.

Begin met scheuren

Je kunt op elk gewenst moment starten met de scheurkalender