Sla over

De Scheurkalender

Een scheurkalender voor verloofden

Je bent verloofd, gefeliciteerd! Een heerlijke periode van inspiratie opdoen, plannen en organiseren is aangebroken. Met deze scheurkalender helpen wij jullie daar graag bij!

De Wij Gaan Trouwen - Scheurkalender, is een cadeau van ons als weddingplanners aan jou als verloofde. Een eye-catcher voor op jullie toilet, die je meeneemt in de voorbereiding op jullie grote dag. 

Met behulp van organisatietips, trouwinspiratie, quotes, mooie beelden, vragen, opdrachten en Love Insights werk je iedere dag een stapje richting jullie bruiloft, richting jullie happily ever after.

Bestel de Scheurkalender

Op weg naar een Happily Ever After

Naast dat de scheurkalender je voorbereid op jullie trouwdag, snijd de kalender ook onderwerpen aan om aan jezelf en je relatie te werken. Wat betekent het namelijk voor jou om te gaan trouwen? Mat maakt de ander jouw maatje? En wat kan er beter in jullie communicatie met elkaar?

Trouwen is namelijk een hoogtepunt in het vieren van de liefde. Maar werken aan jezelf en een fijne relatie is de enige weg naar een happily ever after!

Neem een kijkje

Nieuwsgierig naar de scheurkalender?

Op de bestelpagina vind je enkele pagina's van onze kalender!

Volg ons ook op Instagram, hier delen we regelmatig wat inkijkjes & verhalen over leveranciers die je ook terug vindt in de kalender.

BEKIJK HIER DE SCHEURKALENDER

Gratis verzending

De scheurkalender wordt binnen Nederland gratis verzonden.

Bestel nu

Bestel nu en ontvang de scheurkalender binnen 2 tot 4 werkdagen thuis.

Begin met scheuren

Je kunt op elk gewenst moment starten met de scheurkalender